Treenihaasteet 2023

02.10.2023 13:01

Treenihaaste TSPool ry:n jäsenille

TSPool haluaa motivoida jäseniään treenaamaan. Treeniä kannattaa tehdä eri kuvioita suorittaen ja pitää samalla omista tuloksistaan kirjaa. Tällöin huomaa oman kehityksen ja suorituksen paranemisen pidemmällä aikavälillä totuudenmukaisesti.

TSPool julkaisee noin (1) viikon välein uuden treenikuvion ja suoritusohjeet tspool.fi:ssa. Samalla jaetaan linkit YouTubeen, johon on ladattuna ennakkoon kuvaamamme videot Treenihaasteista. Nämä kuvatut videot antavat suuntaa, miten treenikuvioita voisi lähteä suorittamaan. Linkki tspool.fi:iin jaetaan face-ryhmässä ja -sivulla.

Useat Treenihaaste-kuviot ovat vaikeustasoltaan helppoja, mutta vaativat keskittymistä onnistuakseen. Tämä siksi, että jäsenistössämme on monen eritason pelaajia ja haluamme motivoida kaikkia treenaamaan ja saamaan onnistuneita suorituksia.

12.12.2023 klo 18.00 arvotaan 150€ joulurahaa heidän kesken, jotka ovat tehneet ja julkaisseet kaikki 10 Treenihaastevideota TSPool ry:n jäsenet -face ryhmässä 12.12.2023 klo 17.00 mennessä. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Tämän ajankohdan jälkeen tulleita suorituksia ei tulla huomioimaan tämän arvonnan osalta.

Jäsenet voivat julkaista oman videonsa omasta Treenihaaste-suorituksestaan TSPool ry:n jäsenet -faceryhmässä. Tällöin he ansaitsevat itse joukkueelleen yhden (1) arpalipukkeen arvontaan. Jokainen jäsen voi ansaita yhden (1) lipukkeen per haastekuvio. Joukkue voi siis saada niin monta lipuketta per treenihaastekuvio, kuin joukkueessa on pelaajia. Sama pätee jokaisen treenihaastekuvion kohdalla. Pääpalkintona on joukkueelle kolme (3) tuntia saunomista sekä kaksi (2) tuntia biljardinpeluuta kolmella pöydällä Turun Galaxie Centerissä.Videot tulee olla julkaistuna 12.12.2023 klo 17.00. Tämän jälkeen ei enää huomioida arvonnoissa.Arvonta tapahtuu heti jouluraha arvonnan jälkeen.

Jos jäsen ei kuulu faceen, voi hän pyytää joukkuetovereitaan julkaisemaan videon puolestaan tai toimittaa sen hallitukselle ja hallitus julkaisee sen facessa.

Onnistuneita ja pitkäjänteisiä treenihetkiä!

-TSPool Valmennustoimikunta

Takaisin uutisiin

Tapahtumat ja kisat
  • Twitch kameroita